Entreprenadförsäkringsprogrammet

Ger dig både översikten och fördjupningen! Som verksam i hanteringen av entreprenadförsäkringar har du ett svåröverskådligt område att bemästra. Det är därför viktigt att känna till hur entreprenadjuridiken fungerar och hur försäkringens olika moment samverkar och står i förhållande till varandra. Med detta specialistprogram får du en erkänd och unik utbildning som sätter alla relaterade frågor i rätt perspektiv.

För vem?

Programmet tar bland annat ett helhetsgrepp om entreprenadförsäkringarna genom både översikt och fördjupning inom området. Utifrån en gemensam villkorsgenomgång fokuseras på både sälj- och skaderegleringsprocessen kopplad till entreprenadförsäkringarna, vilket är unikt. Programmet är utformat för dig som t ex arbetar som säljare, förmedlare underwriter, skadereglerare eller advokat.

Beskrivning

Programmet genomförs under totalt sex dagar, uppdelat på två moduler och inleds med en gemensam modul som bland annat går igenom själva entreprenadförsäkringsvillkoret. I följande modul får du fördjupade kunskaper om Entreprenadavtalet i säljprocessen som sedan avslutas med en praktiska fördjupningar i skadefall.

Mål och resultat

Efter avslutat program har du fått en fördjupande utbildning i entreprenadförsäkringarnas allriskmoment och skadestånds- och ansvarsbestämmelserna inom de mest använda standardavtalen. I första hand i entreprenad- och konsultansvarsbestämmelserna där de viktigaste momenten kommer att behandlas. Kopplingen till relevanta försäkringslösningar kommer också att göras.

Anmälan

  • * *
  • *
  • * *
  • Klicka här om detta även är faktura adress

  • *

Fakta

Antagning sker löpande
 
Språk
Svenska

kontakt och anmälan

Ga till anmälanReservera en plats

Nyhetsbrev

Skriv din e-postadress i rutan nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

IFU

en del av IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 63, Box 45180, 104 30 Stockholm
Tel: 08-586 175 00, Fax: 08-31 43 60

E-post: info@ifu.se

Följ oss på webben

en del av IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 63, Box 45180, 104 30 Stockholm
Tel: 08-586 175 00, Fax: 08-31 43 60

E-post: info@ifu.se